IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон ще пропусне собственото си парти за „Оскарите“

8 февруари 2022 11 00

Съпругът му ще бъде домакин, докато той е на турне

Снимка: БГНЕС

От 30 години Елтън Джон организира едно от най-зрелищните партита покрай наградите „Оскар“. Но тази година той няма да присъства, макар че събитието ще се състои. Причината е лошо планиране, тъй като певецът по това време ще е на турнето си Farewell Yellow Brick Road, което вече веднъж отложи заради своята карантина.

Концертите на Елтън трябваше да се състоят през февруари, но бяха отместени за 27 март, тъй като звездата се разболя от COVID-19. Сега той няма как да отложи отново своето Оскар парти, чрез което набира средства за фондацията си Aids Foundation и ще повери отговорната задача на половинката си Дейвид Фърниш.

„Елтън е направо съсипан, че няма да може да бъде на собственото си парти, но нищо не може да направи. Той не иска да разочарова хилядите си фенове, които бяха така търпеливи и приеха спокойно отлагането на концерта му“, сподели източник пред The Sun.

От друга страна той няма как да премести и Оскар партито си, което ще се състои в Лос Анджелис и на което вече са потвърдили присъствие десетки знаменитости.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари